Hopp til innholdet

Vinduspuss

Vi sørger for rene og pene vinduer for borettslag, bedrifter og sameier i Bærum, Oslo og Asker

Vinduspuss, også kjent som vindusvask, har mange fordeler ved seg. Forskning viser at det øker både trivsel, energinivå, produktivitet og reduserer sykefravær hos ansatte. I tillegg til dette forbedrer det inneklimaet i bygninger. Det bidrar også til å stenge ute kald luft om vinteren og varm luft om sommeren.

Du sparer penger på å vaske vinduene ofte

Hvis man tillater at det går lang tid mellom hver gang man vasker vinduene vil forurensning, støv og smuss erodere det ytre laget på vinduene over tid. Sollyset vil også ødelegge foringen og man ender opp til slutt med å måtte erstatte vinduene. Det er en betraktelig større kostnad enn å vaske vinduene sine ofte.

Førsteklasses rengjøring

Kvikk-Renhold AS har over 20 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold til bedrifter. Vår bedrift er oversiktlig og effektiv.

Vi leverer fast vinduspuss i våre serviceavtaler slik at vinduer blir pusset jevnlig og helt automatisk.

Pris avhenger av flere faktorer – skal vi vaske både utvendig og innvendig, eller kun én av delene? Hvilken standard er vinduene i fra før av? Alt dette vil være med på å avgjøre totalprisen, men vi tilbyr faste serviceavtaler som sørger for at det blir en økonomisk klok investering for våre kunder. Vi kommer ut på en befaring, og i befaringen diskuterer vi hvordan oppdraget ønskes utført. Etter befaringen presenterer vi et tilbud innen kort tid og ved aksept blir vi enig om oppstart.

Vi tilbyr fornøydhetsgaranti til alle våre kunder. Dette er en garanti som garanterer at du som kunde skal bli fornøyd, og ved noe som helst misnøye er det vår plikt å komme tilbake og rette opp i manglene. Vi ønsker at det skal være mulighet for åpen og direkte kommunikasjon, slik at begge parter er fornøyde med oppdraget.

Vi tar HMS på alvor og sørger for at vi bruker miljø- og helsevennlige kjemikalier når vi vasker.