Hopp til innholdet

Oppskuring og boning av gulv

Vi utfører oppskuring og boning av gulv i Bærum, Oslo og Asker

Vedlikehold, vasking, oppskuring og boning av gulv er noe av det viktigste man gjør, ettersom gulvet er noe av det som får mest slitasje og belastning.

Hvorfor burde man bone gulv?

Gummigulv, vinyl, og linoleumsgulv er typiske gulv som tåler litt, men det må uansett blir regelmessig behandlet for å forlenge levetiden og unngå utskiftning av gulvet, som kan være en dyr affære.

Ved feil behandling kan gulvet bli ødelagt ettersom den består av naturlige materialer og det kan lett misfarges ved bruk av feil type kjemikalier.  Vi har mange års erfaring med boning og oppskuring og vet hvordan vi skal behandle ditt gulv, slik at du får et skinnende rent gulv.  

Førsteklasses rengjøring

Kvikk-Renhold AS har over 20 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold til bedrifter. Vår bedrift er oversiktlig og effektiv.

Vi leverer følgende type vedlikehold av gulv:

  • – Oppskuring
  • – Polering
  • – Boning
  • – Rensing
  • – Diamantbehandling av stein

Hvordan foregår boning av gulv?

Ved boning av gulv er prosessen i to steg. Først fjerner vi den gamle beskyttende voksen som ligger på gulvet og behandler underlaget med ulike maskiner. Deretter legger vi en ny beskyttende voks hvor vi bruker noe som heter bonemopp. Denne prosessen kan utføres én gang og kan gi et godt resultat, men for best mulig resultat anbefaler vi det gjennomføres 2 til 4 ganger.

Vi anbefaler dere inngår en vedlikeholdsavtale i etterkant av boningen, slik at vi kan vedlikeholde gulvet i god standard over lang tid.

For å avgjøre pris må vi utføre en befaring av kontoret. I befaringen diskuterer vi hvordan oppdraget ønskes utført – det innebærer både størrelse, mengde og hyppighet. Etter befaringen presenterer vi et tilbud innen kort tid og ved aksept blir vi enig om oppstart.

Vi tilbyr fornøydhetsgaranti til alle våre kunder. Dette er en garanti som garanterer at du som kunde skal bli fornøyd, og ved noe som helst misnøye er det vår plikt å komme tilbake og rette opp i manglene. Vi ønsker at det skal være mulighet for åpen og direkte kommunikasjon, slik at begge parter er fornøyde med oppdraget.

Vi tar HMS på alvor og sørger for at vi bruker miljø- og helsevennlige kjemikalier når vi vasker.