Hopp til innholdet

Hovedrengjøring

Vi er et renholdsbyrå som holder til på Lysaker i Bærum og påtar oss oppdrag i Oslo, Bærum og Asker. Vi utfører regelmessig renhold for bedrifter i disse områdene. Regelmessig renhold, også kalt daglig renhold, er en tjeneste som betyr at vi vasker lokaler til bedrifter regelmessig – for noen bedrifter betyr dette daglig vask, mens for andre kan det bety én gang i uken.

 

Før vi starter et samarbeid kommer vi ut på befaring og ser på lokalene, samt at vi blir enig om hvilke typer oppgaver som skal utføres og hvilke deler av lokalene som skal vaskes, i tillegg til hvor ofte det skal vaskes.

Førsteklasses rengjøring

Kvikk-Renhold AS har over 20 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold til bedrifter. Vår bedrift er oversiktlig og effektiv.

Hvorfor er regelmessig renhold viktig?

Det har blitt bevist at et rent kontor er svært bidragsytende til økt trivsel og mindre fravær på arbeidsplasser. En arbeidsplass som har mye støv og skitt kan påvirke den fysiske helsen svært negativt, men kan også påvirke den psykiske helsen negativt.

Hva er inkludert i regelmessig renhold?

Regelmessig renhold består blant annet av:

  • – Rengjøring av gulv
  • – Rengjøring av inventar
  • – Rengjøring av overflater
  • – Tømming av søppel

For å avgjøre pris må vi utføre en befaring av kontoret. I befaringen diskuterer vi hvordan oppdraget ønskes utført – det innebærer både størrelse, mengde og hyppighet. Etter befaringen presenterer vi et tilbud innen kort tid og ved aksept blir vi enig om oppstart.

Vi tilbyr fornøydhetsgaranti til alle våre kunder. Dette er en garanti som garanterer at du som kunde skal bli fornøyd, og ved noe som helst misnøye er det vår plikt å komme tilbake og rette opp i manglene. Vi ønsker at det skal være mulighet for åpen og direkte kommunikasjon, slik at begge parter er fornøyde med oppdraget.

Vi tar HMS på alvor og sørger for at vi bruker miljø- og helsevennlige kjemikalier når vi vasker.