Hopp til innholdet

Trappevask for borettslag og eiendomsselskaper

Vi utfører trappevask for alt fra små borettslag til store regionale eiendomsselskaper

I borettslag og store bygninger er det ofte mange mennesker som går opp og ned trapper hele dagen. Disse menneskene drar med seg skitt og støv som samler seg opp i trappene. Dette kan føre til et dårlig inneklima og derfor er det viktig å vaske trappene hyppig.

Mangel på trappevask kan også føre til konflikter og misnøye blant beboere og ansatte i bygningene, hvis det ikke blir utført til ønsket kvalitet.

Dette er dette vi bistår med. Vi har over 20 års med fartstid i renholdsbransjen og påtar oss oppdrag i alle størrelser.

Førsteklasses rengjøring

Kvikk-Renhold AS har over 20 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold til bedrifter. Vår bedrift er oversiktlig og effektiv.

Selv om navnet tilsier vasking av trapper, inkluderer trappevask litt mer enn dette:

  • – Vasking av trapper
  • – Vasking av vegger
  • – Vasking av tak (om mulig)
  • – Vasking av lister
  • – Vasking av inngangsparti
  • – Vasking av gelender
  • – Vasking av postkasser
  • – Vasking av matter
  • – Fjerning av søppel

For å avgjøre pris må vi utføre en befaring av bygningen. I befaringen diskuterer vi hvordan oppdraget ønskes utført. Etter befaringen presenterer vi et tilbud innen kort tid og ved aksept blir vi enig om oppstart.

Det er viktig å ta inneklima på alvor. Mennesker bærer med seg all slags type smitte og vi tar på enormt mange overflater i løpet av en dag. Bakteriene som vi bærer med oss kan ha en levetid på flere dager. I etterkant av en stor pandemi vet vi alle viktigheten av å forebygge smitte og det er nettopp det vi bidrar med når vi utfører trappevask. Selv om bakteriene ikke nødvendigvis er farlige for folk flest, er det uansett viktig å ta forbehold og å være oppmerksom på konsekvensene dette kan ha for andre.

Vi tilbyr fornøydhetsgaranti til alle våre kunder. Dette er en garanti som garanterer at du som kunde skal bli fornøyd, og ved noe som helst misnøye er det vår plikt å komme tilbake og rette opp i manglene. Vi ønsker at det skal være mulighet for åpen og direkte kommunikasjon, slik at begge parter er fornøyde med oppdraget.

Vi tar HMS på alvor og sørger for at vi bruker miljø- og helsevennlige kjemikalier når vi vasker.